Αποστολές / Πληρωμές


Τρόποι Αποστολής

Το Multi-home.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα. 

Οι τρόποι αποστολής είναι οι εξής: 

Εταιρία κούριερ, για αποστολές μικρών ηλεκτρικών συσκευών και αντικειμένων. Το κόστος αποστολής ξεκινάει από 3€ και εξαρτάται αναλόγως μεγέθους κ βάρους της κάθε παραγγελίας.

Μεταφορική, για αποστολή ογκωδών αντικειμένων. Το κόστος της μεταφοράς εξαρτάται από το μέγεθος του προϊόντος καθώς και τον τόπο προορισμού και αφορά στην μεταφορά και παράδοση του προϊόντος στο πεζοδρόμιο εάν και εφόσον είναι δυνατή η πρόσβαση του μεταφορικού μέσου στο πεζοδρόμιο. Κρατήστε υπόψη σας ότι υπάρχουν περιπτώσεις που η μεταφορική εταιρεία δεν κάνει παραδόσεις στο χώρο του πελάτη (πχ γιατί η περιοχή θεωρείται δυσπρόσιτη κτλ) οπότε σε εκείνες τις περιπτώσεις η τιμή των μεταφορικών αφορά την παραλαβή από το κοντινότερο πρακτορείο της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την ενημέρωση του ακριβούς κόστους και για το αν η παράδοση γίνεται στο χώρο σας.

Δικά μας οχήματα μεταφοράςΕντός Θεσσαλονίκης οι παραδόσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ !!! (για παραγγελίες αξίας 60,00 € και άνω). Για παραγγελίες μέχρι 60,00€ η χρέωση ανέρχεται στα 3,00€ ενώ η αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ σε οποιαδήποτε περίπτωση. Η παράδοση των αντικειμένων γίνεται εκτός της οικίας (στο πεζοδρόμιο).

Παραλαβή χωρίς χρέωση. Υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας απευθείας από το φυσικό μας κατάστημα.

Μετά την καταχώρηση της παραγγελία σας, επικοινωνούμε μαζί σας για την επιλογή του τρόπου αποστολής που επιθυμείτε καθώς και την ενημέρωση των μεταφορικών σε περίπτωση που δεν αναφέρεται στην παραγγελία σας.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων συνήθως σε 24-48 ώρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της. Παρακαλούμε σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφοράς καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων από τον ταχυμεταφορέα ή την μεταφορική εταιρία, ο πελάτης υποχρεούται να ελέγχει εξωτερικά τη συσκευασία του προϊόντος για τυχόν καταστροφές ή αισθητικά ελαττώματα που αποτελούν ενδείξεις καταπόνησης του προϊόντος και να σημειώνει το πρόβλημα στο δελτίο μεταφοράς, διαφορετικά υποδηλώνει υποδηλώνει ότι παρέλαβε το προϊόν σε άριστη κατάσταση.

(Για αποστολές στο εξωτερικό, απαραίτητη είναι η προεξόφληση των προϊόντων, καθώς κ ο ακριβής προσδιορισμός των εξόδων μεταφοράς. Για αντίστοιχες περιπτώσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας)


Τρόποι Πληρωμής & Δόσεις

Αντικαταβολή 

Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας τοις μετρητοίς στην εταιρεία κούριερ, κατά την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2€ (επιπλέον των εξόδων αποστολής). 
Σε περίπτωση που τα έξοδα μεταφοράς είναι μεγαλύτερα από αυτά που εμφανίζονται στην φόρμα παραγγελίας (λόγω βάρους, όγκου ή δυσπρόσιτης περιοχής), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας.
Στις περιπτώσεις αποστολής ογκωδών ή άλλων αντικειμένων με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία (εκτός της περιοχής της Θεσσαλονίκης) η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται. Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς ή με τη χρήση πιστωτικής - χρεωστικής κάρτας.
Για τις αποστολές εντός Θεσσαλονίκης με τα ιδιόκτητα φορτηγά της εταιρίας μας η αντικαταβολή υποστηρίζεται και είναι ΔΩΡΕΑΝ σε οποιαδήποτε περίπτωση.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 

Μπορείτε επίσης να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελία σας σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Multi-home.gr : 

Εθνική Τράπεζα : Αρ. Λογ.: 89400234509 - Δικαιούχος: MULTI-HOME ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
ΙΒΑΝ: GR 57 0110 8940 0000 8940 0234 509

Alpha Bank : Αρ. Λογ.: 487002330000844 - Δικαιούχος: MULTI-HOME ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
ΙΒΑΝ: GR 88 0140 4870 4870 0233 0000 844

Πειραιώς : Αρ. Λογ. 5265088244224 - Δικαιούχος: MULTI-HOME ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
ΙΒΑΝ: GR 71 017 2265 000 5265 088 244 224 

Eurobank : Αρ. Λογ. 00260191040200536348 - Δικαιούχος : MULTIHOME ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
ΙΒΑΝ: GR 74 0260 1910 0000 4020 0536 348

Παρακαλούμε να αναγράφετε ως αιτιολογία κατάθεσης πάντα το ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της.

Πληρωμή μέσω Paypal

Εάν διαθέτετε λογαριασμό Paypal μπορείτε να πληρώσετε διαλέγοντας την σχετική επιλογή, ώστε να προχωρήσετε στο ασφαλές περιβάλλον της Paypal και να κάνετε την αγορά σας.

Πληρωμή μέσω πιστωτικής-χρεωστικής

Μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας την κάρτα σας διαλέγοντας την σχετική επιλογή κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας όπου καταχωρείτε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Δόσεις

Δόσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν αποκλειστικά με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας.ΕΛΤΑ COURIER - Αναζητήστε την αποστολή σας
 
Newsletter
Μάθε πρώτος τα νέα του multi-home                 

Newsletter
Μάθε πρώτος τα νέα του multi-home                 © 2015 - 2017 multi-home.gr-- Κατασκευη eshop by infocus0.067
© 2015 - 2017 multi-home.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back to top