Τρόποι Αποστολής

 

Το Multi-home.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα.

 

Οι τρόποι αποστολής είναι οι εξής:

 

Εταιρία κούριερ, για αποστολές μικρών προϊόντων. Το κόστος αποστολής ξεκινάει από 3€ και εξαρτάται αναλόγως μεγέθους κ βάρους της κάθε παραγγελίας. Σε περίπτωση που τα έξοδα μεταφοράς είναι μεγαλύτερα από αυτά που εμφανίζονται στην φόρμα παραγγελίας (λόγω βάρους, όγκου ή δυσπρόσιτης περιοχής), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας. Η αποστολή πραγματοποιείται με τις ταχυμεταφορές Πόρτα-Πόρτα των ΕΛΤΑ. Εάν η διεύθυνση αποστολής δεν εξυπηρετείται από πρακτορείο courier, το δέμα παραδίδεται στο κοντινότερο ταχυδρομείο απ' όπου γίνεται και η παραλαβή.

 

Μεταφορική, για αποστολή ογκωδών αντικειμένων. Το κόστος της μεταφοράς εξαρτάται από το μέγεθος του προϊόντος καθώς τον τόπο προορισμού και αφορά στην μεταφορά και τη παράδοση του προϊόντος στο πεζοδρόμιο. Κρατήστε υπόψη σας ότι υπάρχουν περιπτώσεις που η μεταφορική εταιρεία δεν κάνει παραδόσεις στο χώρο του πελάτη (δυσπρόσιτες περιοχές, περιοχές που δεν εξυπηρετούνται από τη συνεργαζόμενη μεταφορική κτλ)- σε εκείνες τις περιπτώσεις η τιμή των μεταφορικών αφορά την παραλαβή από το κοντινότερο πρακτορείο της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την ενημέρωση του ακριβούς κόστους και το εάν η παράδοση γίνεται στο χώρο σας. Στην περίπτωση πολλών ογκωδών προϊόντων, ενδέχεται το κόστος αποστολής να μην εμφανίζεται σωστά στο καλάθι - σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας για τον ακριβή προσδιορισμό του κόστους. 

 

Δικά μας οχήματα μεταφοράς. Εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης οι παραδόσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες αξίας 200,00 € και άνω. Για παραγγελίες μέχρι και 200,00€ η χρέωση ανέρχεται στα 5,00€ ενώ η αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ σε οποιαδήποτε περίπτωση. Η παράδοση των ογκωδών αντικειμένων γίνεται εκτός της οικίας (στο πεζοδρόμιο), δεδομένου ότι υπάρχει πρόσβαση στο πεζοδρόμιο από το μεταφορικό μέσο.

 

Παραλαβή από το κατάστημα χωρίς χρέωση. Υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας απευθείας από το φυσικό μας κατάστημα. 

 

Μετά την καταχώρηση της παραγγελία σας, επικοινωνούμε μαζί σας για την επιλογή του τρόπου αποστολής που επιθυμείτε καθώς και την ενημέρωση των μεταφορικών.

 

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, στην περίπτωση των άμεσα διαθέσιμων προϊόντων οι παραγγελίες συνήθως εκτελούνται έως και σε 24ώρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της. Παρακαλούμε σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορά καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση.

 

(Για αποστολές στο εξωτερικό, απαραίτητη είναι η προεξόφληση των προϊόντων, καθώς κ ο ακριβής προσδιορισμός των εξόδων μεταφοράς. Για αντίστοιχες περιπτώσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας)