Τρόποι Αποστολής

Το Multi-home.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα.

Οι τρόποι αποστολής είναι οι εξής:

Εταιρία κούριερ, για αποστολές μικρών προϊόντων. Το κόστος αποστολής ξεκινάει από 3€ και εξαρτάται αναλόγως μεγέθους κ βάρους της κάθε παραγγελίας.
Σε περίπτωση που τα έξοδα μεταφοράς είναι μεγαλύτερα από αυτά που εμφανίζονται στην φόρμα παραγγελίας (λόγω βάρους, όγκου ή δυσπρόσιτης περιοχής), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας. Η αποστολή πραγματοποιείται με τις ταχυμεταφορές Πόρτα-Πόρτα των ΕΛΤΑ ή τις ταχυμεταφορές Speedex. Εάν η διεύθυνση αποστολής δεν εξυπηρετείται από πρακτορείο courier, το δέμα παραδίδεται στο κοντινότερο ταχυδρομείο απ' όπου γίνεται και η παραλαβή.

Μεταφορική, για αποστολή ογκωδών αντικειμένων. Το κόστος της μεταφοράς εξαρτάται από το μέγεθος του προϊόντος καθώς τον τόπο προορισμού και αφορά στην μεταφορά και τη παράδοση του προϊόντος στο πεζοδρόμιο. Κρατήστε υπόψη σας ότι υπάρχουν περιπτώσεις που η μεταφορική εταιρεία δεν κάνει παραδόσεις στο χώρο του πελάτη (δυσπρόσιτες περιοχές, περιοχές που δεν εξυπηρετούνται από τη συνεργαζόμενη μεταφορική κτλ)- σε εκείνες τις περιπτώσεις η τιμή των μεταφορικών αφορά την παραλαβή από το κοντινότερο πρακτορείο της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την ενημέρωση του ακριβούς κόστους και το εάν η παράδοση γίνεται στο χώρο σας. Στην περίπτωση πολλών ογκωδών προϊόντων, ενδέχεται το κόστος αποστολής να μην εμφανίζεται σωστά στο καλάθι - σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας για τον ακριβή προσδιορισμό του κόστους. 

Δικά μας οχήματα μεταφοράς. Εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης οι παραδόσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες αξίας 200,00 € και άνω. Για παραγγελίες μέχρι και 200,00€ η χρέωση ανέρχεται στα 5,00€ ενώ η αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ σε οποιαδήποτε περίπτωση. Η παράδοση των ογκωδών αντικειμένων γίνεται εκτός της οικίας (στο πεζοδρόμιο), δεδομένου ότι υπάρχει πρόσβαση στο πεζοδρόμιο από το μεταφορικό μέσο.

Παραλαβή από το κατάστημα χωρίς χρέωση. Υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας απευθείας από το φυσικό μας κατάστημα. 


Μετά την καταχώρηση της παραγγελία σας, επικοινωνούμε μαζί σας για την επιλογή του τρόπου αποστολής που επιθυμείτε καθώς και την ενημέρωση των μεταφορικών.
Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων συνήθως σε 24-48 ώρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της. Παρακαλούμε σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορά καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση.

(Για αποστολές στο εξωτερικό, απαραίτητη είναι η προεξόφληση των προϊόντων, καθώς κ ο ακριβής προσδιορισμός των εξόδων μεταφοράς. Για αντίστοιχες περιπτώσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας)


Τρόποι Πληρωμής & Δόσεις

Αντικαταβολή

Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας τοις μετρητοίς στην εταιρεία κούριερ, κατά την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2€ (επιπλέον των εξόδων αποστολής).

Στις περιπτώσεις αποστολής ογκωδών ή άλλων αντικειμένων με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία (εκτός της περιοχής της Θεσσαλονίκης) η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται. Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς ή με τη χρήση πιστωτικής - χρεωστικής κάρτας.
Για τις αποστολές εντός Θεσσαλονίκης με τα ιδιόκτητα φορτηγά της εταιρίας μας η αντικαταβολή υποστηρίζεται και είναι δωρεάν.


Παρακαλούμε σημειώστε ότι σε ορισμένα προϊόντα που δεν είναι ετοιμοπαράδοτα ή είναι κατόπιν παραγγελίας, ενδέχεται να μην υποστηρίζεται η αντικαταβολή.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε επίσης να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελία σας σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Multi-home.gr :

 Αρ. Λογ.: 89400234509 - Δικαιούχος: MULTI-HOME ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
 ΙΒΑΝ: GR 57 0110 8940 0000 8940 0234 509

 Αρ. Λογ.: 487002330000844 - Δικαιούχος: MULTI-HOME ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
 ΙΒΑΝ: GR 88 0140 4870 4870 0233 0000 844

  Αρ. Λογ. 5265088244224 - Δικαιούχος: MULTI-HOME ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
  ΙΒΑΝ: GR 71 017 2265 000 5265 088 244 224

  Αρ. Λογ. 00260191040200536348 - Δικαιούχος : MULTIHOME ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
  ΙΒΑΝ: GR 74 0260 1910 0000 4020 0536 348

Παρακαλούμε να αναγράφετε ως αιτιολογία κατάθεσης πάντα το ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της. Εφόσον πραγματοποιηθεί η κατάθεση και γίνει η επιβεβαίωση από το λογιστήριο προχωράει η εκτέλεση της παραγγελία σας.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν έχει εξοφληθεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της η παραγγελία ακυρώνεται

Πληρωμή μέσω Paypal

Εάν διαθέτετε λογαριασμό Paypal μπορείτε να πληρώσετε διαλέγοντας την σχετική επιλογή, ώστε να προχωρήσετε στο ασφαλές περιβάλλον της Paypal και να κάνετε την αγορά σας.

Πληρωμή μέσω πιστωτικής-χρεωστικής

Μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας την κάρτα σας διαλέγοντας την σχετική επιλογή κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας όπου καταχωρείτε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Δόσεις

Δόσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν αποκλειστικά με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας.